24 Temmuz 2007 Salı

Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar

Dinner in the Sky adlı Belçikalı bir şirket, bir mobil vinç yardımıyla yerden 50 metre yükseklikte oluşturduğu restoranda çılgın konuklarını ağırlıyor. Sıradan bir yemek organizasyonunu gökyüzünde büyülü bir atmosfere dönüştürmek, konukların hayal gücüyle sınırlı. 22 kişilik bir yemek masası etrafına yerleştirilmiş sandalyelerde oturan konuklar, dört noktadan sabitlenmiş ve hareket imkanını kısıtlamayan emniyet kemerlerini takıyorlar ve yemeklerinin tadını çıkarıyorlar.

Profesyonel bir ekip, her türlü güvenlik tedbirini almış ve siz yemeğinizi yerken en ufak bir şekilde sizi rahatsız etmiyor.. Siz dostlarınızla yemek yerken ikinci bir mobil vinç yardımıyla oluşturulan bir diğer platformda müzisyenlerin size sunduğu müzik ziyafetinden faydalanabilirsiniz.. Veya siz bir iş yemeğinde ya da tanıtım organizasyonunda iken, diğer vincin yardımıyla oluşturulan platformda sergilenen otomobilleri seyredebilir ya da bir moda defilesini izleyebilirsiniz.


500 m²’lik bir güvenlik alanı oluşturulabildiği sürece, her yerde yapılabilecek olan bu aktiviteden bir günde 8 saate kadar (müşterinin tercihine bağlı, ücret tarifesi değişiyor tabi) yararlanmak mümkün. Kişi başı yaklaşık 40 € /saat ücreti olan organizasyon büyük bir hızla tüm Avrupa’da yayılmakta. Dinner in the Sky’ın Forbes.com tarafından, tüm dünyanın en olağandışı 10 restoranı arasında gösterildiğini de belirteyim..

Hiç yorum yok: